2013. augusztus 31., szombat

AZ ÁLLATOK GYÓGYÍTÓ EREJE - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az állatok gyógyító ereje című könyvben dr. Marty Becker, a Good Morning America című televíziós műsor népszerű állatorvos szakértője bemutatja, hogyan válhat az állatok és emberek közötti különleges kapcsolat a betegségek elleni küzdelem és a krónikus betegségek kezelésének egyik legfontosabb fegyverévé. Dr. Becker az új tudományos felfedezéseket, valamint állatokról és gazdáikról szóló megható, személyes történeteket ötvözve bizonyítja, hogy a leghatásosabb gyógyszer sokszor nem a gyógyszeres szekrénykében, hanem közvetlenül mellettünk hever.
„ Nagyszerű olvasmány és széles körű ismereteket tartalmazó könyv… Megtanított az állattartás olyan előnyeire, amelyeket azelőtt még nem ismertem. ”
Abigail Van Buren, „ Dear Abby”
Az állatok gyógyító ereje feltárja az állatok egyetemes hatalmát és gyógyító képességeit… Szinte kötelező olvasmány mindenkinek. Amint megtanuljuk, hogyan gyógyítanak az állatok, így szerzett tudásunkat embertársaink egészsége érdekében is kamatoztathatjuk.
Dr. Bernie Siegel, a Szeretet, orvostudomány és csodák című könyv szerzője
Marty Becker együttérzéssel és szellemességgel igazolja sokunk meggyőződését, hogy az állatok igenis javítják az életminőséget és jobb emberekké tesznek minket. Szeretett állatainknak nincs is nála jobb barátjuk.
Dr. Nancy L. Snyderman, a Kötelező utak
és a Lány a tükörben című könyvek szerzője



Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2013-09-20 09:10
. AZ ÁLLATOK GYÓGYÍTÓ EREJE - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése